Impact
A OBȚINE UN IMPACT NU ESTE O PROSTIE
Și facem acest lucru prin procesarea și vânzarea a cât mai mult suc de cacao, astfel încât cât mai mulți fermieri să obțină venituri suplimentare dintr-un fost produs rezidual.
Măsurăm și validăm acel impact în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Facem acest lucru, printre alții, cu partenerii de colaborare ETG Beyond Beans, Royal Tropical Institute și Solidaridad.
FABRICA DE FRUCTE DE CACAO
Cofondatoarea Linda Klunder va emigra în Coasta de Fildeș în 2023 pentru 2 ani. Iată-o construind împreună cu partenerii noștri „Fabrica noastră de fructe de cacao We Squeeze”, o instalație de producție de fructe de cacao pentru a conecta și mai mulți fermieri și a avea un impact local direct asupra veniturilor fermierilor.
KUMASI CONECTEAZĂ
În fiecare săptămână primim un telefon de la cultivatorii de cacao din întreaga lume care ne întreabă dacă putem cumpăra suc de la ei. Deoarece suntem legați de fabrica noastră, acest lucru nu este adesea posibil, dar credem că cât mai mulți fermieri ar trebui să beneficieze de sucul de cacao. Cu „Kumasi Connects”, ajutăm fermierii să își înființeze propriile linii locale de producție de sucuri, oferindu-le materiale, cunoștințele noastre și finanțare. Fermierii vând sticle cu propriul suc de cacao, sub propria marcă, în piețele locale.
Angajatul nostru de la Jumoke a ajutat fermierii din „Banko” cu configurarea propriei linii de „suc de cacao Banko”.
TEME DE IMPACT
Am realizat episoade TV despre cele mai importante teme care joacă un rol în industria cacao-ului.
CACAOA ESTE UN FRUCT! UN SUPERFRUCT!
Deci este ciudat să mănânci doar semințele (boabele de cacao). Mai ales pentru că fructul este sănătos, gustos și o sursă suplimentară de venit pentru cultivatorii de cacao, care adesea nu își pot asigura un trai decent doar din vânzarea boabelor de cacao.
De aceea storcem fructele!